Skarø Solnedgang.jpg
Parallax Image HP 2.jpg
Parallax Image HP 1.jpg
sahlgreen.dk-1416.jpg
Skarø Solnedgang.jpg

Projekter


SCROLL DOWN

Projekter


 

Jeg kaster mig selvfølgelig ud i forskellige projekter, især med udarbejdelse af plakater og portrætfotografier i musikbrancen.

Ligeledes producere jeg også musikvideoer og indspilning af musik.

Parallax Image HP 2.jpg

STEPP 2


STEPP 2


STEPP 2 er et originalt kopi orkester forstået på den måde, at på trommer er det originale medlem af det revolutionerende danske beat orkester Steppeulvene Preben Devantier. På vokalen er det Eik Skibdal som har fat i mikrofonen, den har han overtaget efter den legendariske og myte omspændte og ikke mindst afdøde Eik Skaløe. Trommer og vokal er tillige flankeret af henholdsvis Kaj Weber på bas og Keld Andersen på guitar. STEPP 2 fremfører det gamle Steppeulvene repertoire, men STEPP 2 skriver ny musik til de overlevende digte fra Eik Skaløe.

STEPP 2 tog kontakt til mig og gav mig opgaven lydende.   - Lav os en plakat. Du skal tænke i band-plakater fra slut 60'erne, men vi er i 2015. Den skal have elementer fra Steppeulvene albummet Hip med på sig. Den opgave tog jeg, hvorpå jeg designede en moderne slut 60'er syre plakat med referencer til  Steppeulvene albummet Hip fra 1967.

STEPP 2 besluttede sig for, at jeg skal lave alt deres grafiske design fremadrettet. Dette har så resulteret i design af CD og CD-cover samt produktion, design, klip og redigering af STEPP 2 musikvideoen Ulve For Natten.

Parallax Image HP 1.jpg

grafik


Plakater

grafik


Plakater

 

At designe plakater er bare noget af det fedeste at jeg kan foretage mig. Basta...!

sahlgreen.dk-1416.jpg

Musik


BS Factory

Musik


BS Factory

BS Factory er navnet på mit lydstudie der så dagens lys da jeg var højskolelærer på Engelsholm Højskole. Her havde jeg de fleste sangskriver elever på besøg i mit private lydstudie, her kunne de indspille deres sange under gode og semiprofesionelle forhold. Jeg indspillede selv to "spoofs" af de to sangskriverlærere, da de selv var pladeaktuelle med hver deres udgivelser. Jeg synger og spiller selv alle instrumenter på de to indspilninger. Dog har jeg mine to tidligere kollegaer Roar Amundsen og CS Nielsen med på kor på Man Of The Fall.